• Edzés időpontok

  Hétfő X

  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Kedd

  7.00 - 8.00
  8.15 - 9.15
  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Szerda

  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Csütörtök

  7.00 - 8.00
  8.15 - 9.15
  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Péntek vagy Szombat vagy Vasárnap

  Önálló futóedzés (opció)

 • +36 70 518 16 74
 • teamfit@teamfit.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Programok

Mit kell tudnod a TeamFit 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programról?

Egy olyan komplex erőnléti edzés és diéta programot kapsz, ami hozzásegít a jobb közérzethez, és saját magad megszeretéséhez. Edzés – étrend mellett a miértekre, hogyanokra kapod meg a választ. A kudarcoknak és idő előtti feladásnak vége! Nincs többé! De hogyan segítenek ebben a 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programok?

edzesek_hogyan_fogyjak_le_dietazzak_1

A TeamFit 8 hetes otthoni Táv program ereje a maximális elköteleződésen alapszik és a kellő háttértámogatáson! Nagyobb elszántságot követel meg, mint minden más az életben, de kitűnő választás, ha függetleníteni szeretnéd magad időben és térben! Nem vagy helyhez kötve, rugalmasan oszthatod be, hogy mikor hajtod végre az előírt videós edzést. Emellett úgy fogod érezni, hogy végig ott vagyok melletted és figyelem a munkád! A legjobb példa erre Gábor, akivel indult az egész TeamFit sikertörténet! Igazi példakép lehet Neked is! Olvasd el a történetét!>>

A TeamFit 8 hetes tornatermi Élő csoportos program ereje a közösségben van! Egy csónakban evezel olyan társakkal, akik szintén hasonló cipőben vannak, mit Te és találkoztok hetente 2 alkalommal személyesen is a közös edzéseken. Olyan erőt adtok egymásnak és kitartást, hogy el sem hiszed! Ezt növeli még az edzői személyes jelenléte is! A TeamFit szenzációs közösség, ahol barátságok születnek és lelkileg teljesen feltöltődsz!

Hogyan is képzelj el egy TeamFit 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzést?

Mindkét esetben az edzések elsősorban saját testsúlyos köredzésekből épülnek fel. Valamint a tornatermi Élő csoportos edzéseknél társas  gyakorlatokból, ami kiemelten biztosítja a jobb teljesítmény elérést, hiszen a csapatársad ott van Veled és motivál végig. Minden edzés egy alapos ízületi bemelegítéssel kezdődik, majd gimnasztika. A „kedvenc” rész csak ezután jön.

4 olyan 6-12 perces blokkok, amiket állóképességedhez és képességeidhez mérten tudsz teljesíteni. A feladatok mind könnyedén végrehajthatók. Semmilyen előképzettséget nem igényelnek. Így nem kell aggódnod az állóképességed miatt. Idővel azon veszed észre magad, hogy jobb és jobb leszel. Minden edzés egy kellemes nyújtással zárul. Az edzés időtartama összesen bruttó 1 óra.

dori3_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Az elején egy kicsit tartottam tőle, hogy nem fogom bírni az iramot. Főleg, hogy mindenki kisebb volt nálam. Azt gondolom, hogy a súlyomhoz mérten magamhoz képest is nagyon jól teljesítettem. Szerencsére saját magamat is legyőztem, és szuper edzőre is találtam, aki mindig kihozta belőlünk a maximumot. A csapat szuperül összejött a végére. Azért ajánlanám neked, mert nagyon jól kikapcsol, állóképességet fejleszt és jó erőnléti edzés, ami nagyon jól formál, ha az étkezéseket is betartod. Egri Dorottya”

Mikor válaszd a TeamFit 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzést és diétás programot?

– akkor, ha csak pár fekvőtámaszt vagy guggolást tudsz megcsinálni szabályosan
– akkor, ha lépsz kettőt picit gyorsabban és lever a víz vagy a  kimerültség érzése fog el
– akkor, ha nem figyelsz, hogy éppen mit eszel vagy iszol
– akkor, ha már nekifutottál egy párszor, hogy elérd a kívánt alakot és formát, de valami mindig közbejött
– akkor, ha feszes és telt izomzatra vágysz
– akkor, ha nem céltalanul akarsz edzeni
– akkor, ha egyedül is képes vagy belevágni új dolgokba és önállóan végrehajtani a feladatokat, időtől és helytől függetlenül, ehhez válaszd a TeamFit otthoni Táv programját
– akkor, ha szeretsz közösségben, csapatban edzeni és eljárni otthonról, ehhez válaszd a TeamFit tornatermi Élő csoportos programját
– akkor, ha tanácstalan vagy, hogyan kezdj el egy gyakorlatot és szomjazol a tudásra
– akkor, ha gyenge az immunrendszered és fel akarod erősíteni, hogy megállíthatatlan légy

Miért edzhetsz tudatosan a TeamFit 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzésein?

Különbözőek vagyunk különböző edzettségi szintekkel. A legjobb módszer arra, hogy egészséges keretek között edz, nem más, mint a pulzusod figyelése. Így edz nálunk, mindenki! Megtanulod figyelni és mérni a pulzusod. Tudni fogod mikor kell megállni, mikor kell belehúzni egy-egy gyakorlatsorozatnál. És hogy mit fogsz észrevenni az idő múlásával?

A pulzusod nagyobb terhelés után egyre rövidebb idő alatt nyugszik meg. Ez jelenti azt, hogy kiváló az állóképességed és szépen javul! A TeamFit egyik küldetése, hogy a céljaidnak megfelelően ezt a részidőt javítsuk, és kiváló kondícióra tegyél szert.

Hogyan fog változni az étrended a TeamFit 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta program keretein belül?

edzesek_hogyan_fogyjak_le_dietazzak_2Talán a legjobb szó rá a radikálisan. Felmérem az étkezési szokásaid és ezen változtatva fogsz közelebb kerülni az álom alakhoz és formához! Mindent pontosan elmondok és leírok. Neked csak figyelni és be kell tartani a játékszabályokat. Becsapni nem tudsz, hiszen figyelek és mérek is. Hogyan?

A testzsír százalékod a tornatermi Élő csoportos programok kezdetén, közben és a végén is lemérjük. Sőt, ezzel még nem elégszünk meg. A súlyod és főbb kerületek is rögzítésre kerülnek, így van ez az otthoni Táv programnál is. Ezekből a számokból pedig olvasni lehet. Mi a teendőd?

Dönts és vágj bele! Jelentkezz a nyitott programjainkra!

Két lehetőséged is van:

1. TeamFit 8 hetes otthoni Táv program

2. TeamFit 8 hetes tornatermi Élő csoportos program (jelenlegi helyzet miatt szünetel)

 • TeamFit 8 hetes otthoni Táv erőnléti edzés és diéta program
 • 19.990Ft
 • Amit a TeamFit 8 hetes otthoni Táv erőnléti edzés és diéta programról tudnod kell és tartalmaz:


  kezdodjon_az_atalakulasod_teamfit_otthoni_edzes_es_dieta_program

  kezdodjon_az_atalakulasod_teamfit_otthoni_edzes_es_dieta_program_1

  kezdodjon_az_atalakulasod_teamfit_otthoni_edzes_es_dieta_program_2
  • időtartam: 8 hét
  • a következő TeamFit otthoni Táv programja 2021. január 18-tól indul és a kapott instrukciók alapján önállóan egyénileg hajtod végre a programot, helytől és időtől függetlenül
  • jelentkezési határidő legkésőbb 2021. január 17. vasárnap 19.00

  az instrukciókat e-mail és videó formájában kapod meg, az indulásnál ez több fontos levelet és videót jelent, amit töviről-hegyire át kell tanulmányoznod: WorkShop, edzéselmélet, minta étrend.
  egy kész megoldókulcsot kapsz, amit megtanítok hogyan használd a mindennapokban, ehhez kell a Te befogadóképességed és a tanulás iránti vágyad
  heti 2 saját testsúlyos változatos egyéni edzés, amit önállóan el tudsz végezni, bárhol is vagy. Ezt úgy képzeld el, hogy minden héten kapsz 2db Youtube videót (“A” és “B”), amit csak el kell indítanod és végigcsinálni közösen Velem. Az edzések felépítése komplett: bemelegítés, képességeidnek megfelelő edzésmunka és nyújtás levezetés. A végére kellemesen elfáradsz és fel is töltődsz egyszerre, emellett büszkeség és öröm tölti meg a szíved alig várva a következő alkalmat!
  az edzéseket a képességeidhez mérten végig tudod csinálni, ebben segítek, mert lesz könnyebb és nehezebb gyakorlat is
  • úgy fogod érezni, hogy végig ott vagyok Veled
  az otthoni edzésekhez szükséged van egy szőnyegre, törölközőre és ásványvízre
  heti egy vagy több futóedzés amit szintén önállóan el tudsz végezni, bárhol is vagy. De előtte, megtanítalak megszeretni ezt a mozgást. Erről is kapsz kellő mennyiségű anyagot!
  minden edzést könnyedén elvégezhetsz beltéren teremben vagy kültéren szabadban egyaránt, helytől és időtől függetlenül teljes szabadságot kapsz!
  teljes állapotfelmérés az 1., 4., és 8. héten
  • egyéni terhelési szint meghatározása
  • teljes táplálkozási tanácsadás
  8 hetes minta étrend a TeamFit irányelveit és módszerét követve 9.990Ft értékben, amit a program díja már tartalmaz
  garantált súlycsökkenés
  • akarat és állóképesség növelés
  • igény szerinti konzultáció
  kellő háttértámogatás, hogy úgy érezd végig ott vagyok melletted
  az indulásnál olyan “lökést” kapsz a WorkShop keretein belül, hogy egy hegyet is képes leszel elhúzni
  rendezheted egy, vagy két részletben, Barion: online fizetés bankkártyával, készpénzben, utalással, SZÉP kártyával (szabadidő)
  ha egy részletben rendezed, akkor a teljes díj 19.990Ft, 
  jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül rendezd kérlek
  ha két részletben rendezed, akkor az 1. részlet 9.990Ft, jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül rendezd kérlek, a 2. részlet 10.000Ft a következő hónap 15-ig
  • figyelj, mert regisztráció után 5 munkanapig tudom tartani a helyed, ha kicsúsznál, akkor érdeklődj
  100%-os pénz visszafizetési garancia

  Ne maradj le!

  Regisztrációhoz töltsd ki helyesen az adatlapot, majd kattints a “Formába hozom magam!” gombra! Ezzel jelentkezel a TeamFit otthoni Táv programjára! Várd meg, amíg betöltődik a köszönő oldal! Regisztráció után azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt. Ha nem találod ellenőrizd a spam mappád!

   

 Vagy

 • TeamFit 8 hetes tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta program
 • 36.990Ft
 • Amit a TeamFit 8 hetes tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programról tudnod kell és tartalmaz:

  eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program5

  Fontos: a tornatermi Élő edzések a jelenlegi helyzetben szünetelnek és akik ide járnak, most Ők is otthoni Táv programot csinálnak! Tájékozódj és olvasd el a tornatermi Élő edzések részleteit! Nézzük!

  • időtartam: 8 hét,
  a TeamFit tornatermi Élő csoportos program alatt, hetente 2 alkalommal találkozunk személyesen edzésen a választott csoportban
  kezdés 2021. ???, vagy 2021. ??? attól függően, hogy melyik csoportba jelentkezel. Ez lesz az első alkalom, amikor találkozunk életed első TeamFit tornatermi Élő csoportos edzésén, “vége” a programnak 2021. ???
  • jelentkezési határidő legkésőbb 2021. ???
  2021. ??? péntek 17.30 – 19.30 TeamFit rendezvény, ahol mindent megtudsz, hogy győzni tudj a program végére. Ezen a rendezvényen lesz az első mérés is. Így feltétlen tedd magad szabaddá! Rendezvény helyszíne: TeamFit saját terme, 6. kerület Eötvös utca 51. Ne feledd a program 2021. ??? kedden indul életed első TeamFit tornatermi Élő csoportos edzésével, majd ezután találkozunk még csütörtökön edzésen, majd pénteken találkozunk a WorkShop-on. Ha nem tudsz ott lenni a WorkShop-on nem dől össze a világ, mert email-ben megkapod, de hozzáteszem nem ugyanaz a hatás a kettő!
  • edzések helyszíne: TeamFit saját terme, 6. kerület Eötvös utca 51.
  tornatermi Élő csoportos edzésidőpontok: Kedd és Csütörtök 7.00 – 8.00 vagy 8.15 – 9.15 vagy 17.00 – 18.00 vagy 18.15 – 19.15 vagy 19.30 – 20.30
  • az tornatermi Élő csoportok közti átjárásra is van lehetőséged, így nem gond ha nem érnél oda a választott időpontba, de ez korlátozott és a csoportok telítettségétől függ
  a tornatermi Élő csoportos edzések létszáma korlátozva van, amit a jelentkezések és befizetések sorrendjében töltök fel
  regisztráció után 5 napig tudom tartani a helyed, ha kicsúsznál, akkor érdeklődj előtte, hogy beférsz vagy már megelőzött valaki
  a tornatermi Élő csoportok jelenlegi telítettsége:

  Hétfő és Szerda 17.00 – 18.00
  0%

  Hétfő és Szerda 18.15 – 19.15
  0%

  Hétfő és Szerda 19.30 – 20.30
  0%

  Kedd és Csütörtök 7.00 – 8.00
  0%

  Kedd és Csütörtök 8.15 – 9.15
  0%

  Kedd és Csütörtök 17.00 – 18.00
  0%

  Kedd és Csütörtök 18.15 – 19.15
  0%

  Kedd és Csütörtök 19.30 – 20.30
  0%

  heti 2 saját testsúlyos változatos Élő csoportos edzés
  heti egy vagy több futóedzés amit önállóan el tudsz végezni, bárhol is vagy
  teljes állapotfelmérés az 1., 4., és 8. héten, valamint testzsírszázalék mérés
  • egyéni terhelési szint meghatározása
  • teljes táplálkozási tanácsadás
  garantált súlycsökkenés
  • akarat és állóképesség növelés
  • személyes konzultáció
  rendezheted egy, vagy két részletben, Barion: online fizetés bankkártyával, készpénzben, utalással, SZÉP kártyával (szabadidő)
  ha két részletben rendezed, akkor az 1. részlet 19.990Ft, jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül rendezd kérlek, vagy legkésőbb 2021. ???*
  • ne feledd, hogy regisztráció után 5 munkanapig tudom tartani a helyed, ha kicsúsznál, akkor érdeklődj előtte, hogy beférsz a kiszemelt tornatermi Élő csoportba vagy már megelőzött valaki
  • a 2. részlet 17.000Ft, amit ??? rendezd kérlek
  100%-os pénz visszafizetési garanciaRegisztrálok a TeamFit 8 hetes tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programjára!
  *Ha gondot jelent a fizetési határidő, akkor ezt jelezd és egyéni elbírálást kapsz!

 

Pillanatképek a TeamFit tornatermi Élő csoportos edzésről!

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program8

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program9

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program10

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program11

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program1

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program2

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program3

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program12

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program13

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program5

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program7

anett_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Fokozatosan sikerült az edzésekkel és a táplálkozással alaposan megváltoztatni az életvitelemet! Motiváló az edző stílusa és edzésterve, valamint az edzőtársak jelenléte! Minden alkalommal sok segítséget és tanácsot kapunk, ami megkönnyíti a kitűzött célok elérését! Nagyon tetszik! Landler Anett”

balazs2_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Számomra rettentő kemény, de legalább annyira élvezetes is. Sajnos a munka miatt nem tudok mindig ott lenni, ezért is örülök az egyéni programnak is! Zsoldos Balázs”

kata_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Pörgősek, változatosak és abszolút motiválóak az edzések! Ha valamiért nem tudtam menni, hiányzott a mozgás, a hangulat, úgy az egész! Nagyon jó döntés volt csatlakozni, tök jó csapat is jött össze! Ha nehezedre esik elkezdeni a rendszeres mozgást, mindenképp egy ilyen csoportot ajánlanék! Hajt az edző és hajtjátok egymást is! Az étrend tervezet meg egyszerűen szuper volt! Tóth Kata”

Mi történik, ha befejeztél egy programot?

edzesek_hogyan_fogyjak_le_dietazzak_3Lehetőséged van jelentkezni a következőre és a következőre és a következőre és a… A Te döntésed lesz. Egy biztos, hogy ha már azt elérem, hogy hiányozni fog a mozgás és fölöttébb vágyat érzel arra, hogy csinálj valamit, akkor már hozzásegítettem az egészséged megőrzéséhez. Ez az, ami motivál és előre visz!

Az étkezéseid megváltoztatása, pedig szokássá válik. Ebből kifolyólag leszel tudatos és fegyelmezett a mindennapokban. Ezen az úton kísérlek el vezetőként egy kiváló közösséggel együtt!

 

 

Vedd elő a naptárad és tervezz a TeamFit-el!

Induló otthoni Táv programok:

1. program: 2021. január 18. | 8 hetes Erre a TeamFit otthoni Táv programra már tudsz jelentkezni>>
2. program: 2021. március 15. | 8 hetes
3. program: 2021. május 10. | 8 hetes
4. program: 2021. július 27. | 8 hetes
5. program: 2021. augusztus 30. | 8 hetes
6. program: 2021. október 25. | 8 hetes

Induló tornatermi Élő programok:

A jelenlegi vírushelyzet miatt, nincs tornatermi program. Amint lehetővé válik, elindul és az éves terv is kikerül.

Edzőtáborok időpontjai:

Kizárólag csak azoknak, akik bármelyik TeamFit programon vesznek részt.

• 2020. április 23-24.
• 2020. július 9-10-11.
• 2020. október 8-9.

Ha ott akarsz lenni, akkor már most beírhatod a dátumot!

karesz_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Gábor már az első pillanatban nagyon szimpatikus volt, mint edző, és mint ember is. Mind kettő nagyon fontos számomra, nem kérdés, hogy maradtam, maradok.
Az edzések mindig nagyon jó hangulatban folynak, nagyon hamar észrevettem magamon a fejlődést. De a meglepő mégis az volt, hogy a napokban összefutottam egy régen nem látott barátommal, és nagyon megdicsért, mennyire jól nézek ki, és azt kérdezte, edzek valamit? Somogyi Károly”

reka2_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Nagyon örülök, hogy belevágtam! Az edzések felépítése nagyon tetszik, hogy folyamatosan, hétről hétre nehezebbek. Ajánlom, ha az állóképességét akarod fejleszteni, mert magamon is észreveszem, hogy az nagyon sokat változott. Dudás Réka”

hogyan_fogyjak_le_garancia

*100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalok!

A TeamFit 8 hetes otthoni Táv vagy tornatermi Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programban hiszek, hogy tökéletesen működik. Így, ha a program végére nem hozza a kitűzött célod, akkor teljes egészében visszaadom a befizetett díjat! Ennek feltétele, hogy 90%-ban teljesítsd a kéréseim!

Copyright © 2014 csoportosfogyokura.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing Kft.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyujtsuk. Részletes leírás

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close