• Edzés időpontok

  Hétfő X

  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Kedd

  7.00 - 8.00
  8.15 - 9.15
  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Szerda

  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Csütörtök

  7.00 - 8.00
  8.15 - 9.15
  17.00 - 18.00
  18.15 - 19.15
  19.30 - 20.30

  Péntek vagy Szombat vagy Vasárnap

  Futóedzés

 • +36 70 518 16 74
 • teamfit@teamfit.hu

  Küldj azonnali üzenetet!X  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Új év új élet!

Dobd le a felesleget és nyerj önbizalmat!

Legyen ez a nyár más, mint eddig! Szánd el magad a változás mellett és formáld át a tested! 8 hetes edzésprogramok és étrend biztosítja a sikered!

A nyár közeledtével mindig lendületet vesz az ember magán és elhatározza, hogy most tesz az egészségért. Ha a gondolataidban megfordult már a fogyókúra, a tudatos edzés és táplálkozás, akkor legyen ez az elhatározás más, mint eddig! Feltétlen olvasd el az oldalt, mert nem mindennapi lehetőség van most előtted!

1_csoprotos_fogyas_hogyan_fogyjak_le_marcius_dietazzak_erosodjekHa eddig mindig kudarcba fulladtak a nekifutásaid, hogy kicsit jobban nézz ki, akkor a TeamFit 8 hetes Élő csoportos vagy videós Táv erőnléti edzéseit és diétás programjait Neked találtuk ki! Hidd el bámulatos lesz a változás és nem leszel egyedül, mint eddig. A TeamFit-ben tudsz csapatban és egyénileg is dolgozni elérve a kívánt alakot és formát!!

Mikor válaszd a TeamFit 8 hetes videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzést és diétás programot?

– akkor, ha csak pár fekvőtámaszt vagy guggolást tudsz megcsinálni szabályosan
– akkor, ha lépsz kettőt picit gyorsabban és lever a víz vagy a  kimerültség érzése fog el
– akkor, ha nem figyelsz, hogy éppen mit eszel vagy iszol
– akkor, ha már nekifutottál egy párszor, hogy elérd a kívánt alakot és formát, de valami mindig közbejött
– akkor, ha feszes és telt izomzatra vágysz
– akkor, ha nem céltalanul akarsz edzeni
– akkor, ha egyedül is képes vagy belevágni új dolgokba és önállóan végrehajtani a feladatokat emellett pedig találkoznál is a csapattal hétről-hétre, időtől és helytől függetlenül, ehhez válaszd a TeamFit videós Táv egyéni programját
– akkor, ha szeretsz közösségben, csapatban edzeni és eljárni otthonról, ehhez válaszd a TeamFit Élő csoportos programját
– akkor, ha tanácstalan vagy, hogyan kezdj el egy gyakorlatot és szomjazol a tudásra
– akkor, ha gyenge az immunrendszered és fel akarod erősíteni, hogy megállíthatatlan légy

 

Ha a  fentiek közül egy is igaz Rád, akkor vedd a kezedbe a sorsod és regisztrálj azonnal, még van szabad hely>>

Nézd meg, hogyan élték meg mások az első ilyen Élő csoportos erőnléti edzést és diétás programot!

Hogyan fogsz átalakulni?

Légy részese a tematikusan összeállított 8 hetes erőnléti edzésnek és diétás programnak, aminek a keretein belül megkapsz mindent, amivel eléred a célod a program végére. Hidd el bámulatos lesz a változás! Visszaigazolni a környezeted fog!

Mit kell tenned, hogy átalakulj?

Dönts és kötelezd el magad a TeamFit 8 hetes videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programja mellett. Itt gátlások nélkül indulhatsz el azon az úton, amin eddig egyedül mindig nehezedre esett. Pont olyan emberek fognak körbevenni, akiknek elegük van az úszógumiból, a pocakból, a feszülő ruhákból, ami alól csak a hurkák látszanak. A plöttyett combok és „lengő izmoknak” vége. Nincs többé „a felmegyek az emeletre a lépcsőn és kidőlök, vagy le kell ülnöm, fújni egyet”. Hogyan lehetséges ez?
teamfit_edzes_dieta_fogyokura_program_eletmod
Olyan tematikusan összeállított program szerint fogsz haladni, amit a saját edzettségi szintedhez mérten tudsz végrehajtani. Emellett rengeteg instrukciót kapsz, hogyan étkezz és segítsd a fejlődésed. Így biztos lehetsz az eredményben! A 8. hét végére garantáljuk az eredményt, erre 100%-os pénz visszafizetési garanciát is vállalunk!

Mit kell tudnod a TeamFit videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programról?

Egy olyan komplex erőnléti edzés és diéta programot kapsz, ami hozzásegít a jobb közérzethez, és saját magad megszeretéséhez. Edzés – étrend mellett a miértekre, hogyanokra kapod meg a választ. A kudarcoknak és idő előtti feladásnak vége! Nincs többé! De hogyan segítenek ebben a 8 hetes videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programok?

edzesek_hogyan_fogyjak_le_dietazzak_1

A TeamFit videós Táv egyéni program ereje a maximális elköteleződésen alapszik és a kellő háttértámogatáson! Nagyobb elszántságot követel meg, mint minden más az életben, de kitűnő választás, ha függetleníteni szeretnéd magad időben és térben! Nem vagy helyhez kötve, rugalmasan oszthatod be, hogy mikor hajtod végre az előírt edzést. Emellett úgy fogod érezni, hogy végig ott vagyunk melletted és figyeljük a munkád! Emellett pedig van lehetőséged hetente 1 alkalommal csoportban is edzeni a többiekkel! A legjobb példa erre Gábor, akivel indult az egész TeamFit sikertörténet! Igazi példakép lehet Neked is! Olvasd el a történetét!>>

A TeamFit Élő csoportos program ereje a közösségben van! Egy csónakban evezel olyan társakkal, akik szintén hasonló cipőben vannak, mit Te és találkoztok hetente 2 alkalommal személyesen is a közös edzéseken. Olyan erőt adtok egymásnak és kitartást, hogy el sem hiszed! Ezt növeli még az edzői jelenlét is! A TeamFit szenzációs közösség, ahol barátságok születnek és lelkileg teljesen feltöltődsz!

Hogyan is képzelj el egy TeamFit videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzést?

Mindkét esetben az edzések elsősorban saját testsúlyos köredzésekből épülnek fel. Valamint az Élő csoportos edzéseknél társas gyakorlatokból, ami kiemelten biztosítja a jobb teljesítmény elérést, hiszen a csapatársad ott van Veled és motivál végig. Minden edzés egy alapos ízületi bemelegítéssel kezdődik, majd gimnasztika. A „kedvenc” rész csak ezután jön.

4 olyan 6-12 perces blokkok, amiket állóképességedhez mérten teljesíthetsz. A feladatok mind könnyedén végrehajthatók. Semmilyen előképzettséget nem igényelnek. Így nem kell aggódnod az állóképességed miatt. Idővel azon veszed észre magad, hogy jobb és jobb leszel. Minden edzés egy kellemes nyújtással zárul. Az edzés időtartama összesen bruttó 70 perc.

dori3_hogyan_fogyokurazzak_dietazzak_fogyjak_le“Az elején egy kicsit tartottam tőle, hogy nem fogom bírni az iramot. Főleg, hogy mindenki kisebb volt nálam. Azt gondolom, hogy a súlyomhoz mérten magamhoz képest is nagyon jól teljesítettem. Szerencsére saját magamat is legyőztem, és szuper edzőre is találtam, aki mindig kihozta belőlünk a maximumot. A csapat szuperül összejött a végére. Azért ajánlanám neked, mert nagyon jól kikapcsol, állóképességet fejleszt és jó erőnléti edzés, ami nagyon jól formál, ha az étkezéseket is betartod. Egri Dorottya”

Hogyan fog változni az étrended a TeamFit videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzés és diéta program keretein belül?

edzesek_hogyan_fogyjak_le_dietazzak_2

Talán a legjobb szó rá a radikálisan. Felmérjük az étkezési szokásaid és ezen változtatva fogsz közelebb kerülni az álom alakhoz és formához! Mindent pontosan elmondunk és leírunk. Neked csak figyelni és be kell tartani a játékszabályokat. Becsapni nem tudsz, hiszen mi is figyelünk és mérünk is. Hogyan?

A testzsír százalékod az Élő csoportos programok kezdetén, közben és a végén is lemérjük. Sőt, ezzel még nem elégszünk meg. A súlyod és főbb kerületek is rögzítésre kerülnek, így van ez a videós Táv  egyéni programnál is. Ezekből a számokból pedig olvasni lehet. Mi a teendőd?

Szimpatikusnak tartod és döntöttél, hogy belevágsz, akkor jelentkezz a nyitott programjainkra!

Döntsd el, hogy melyik lehetőséget választod van 2 is:

1. TeamFit 8 hetes videós Táv egyéni program

2. TeamFit 8 hetes Élő csoportos program (jelenlegi helyzet miatt szünetel)

Mennyibe kerül, hogy átalakulj 8 hét alatt?

Az érzés, amikor a tükörbe úgy tudsz nézni, hogy elégedett és büszke vagy az eredményeire, megfizethetetlen!

 • TeamFit 8 hetes videós Táv csoportos erőnléti edzés és diéta program
 • 19.990Ft
 • Amit a TeamFit 8 hetes videós Táv csoportos erőnléti edzés és diéta programról tudnod kell és tartalmaz:


  • időtartam: 8 hét
  • a TeamFit videós Táv programját legközelebb a 39. héten tudod elkezdeni (azaz szeptember 21-től) és a kapott instrukciók alapján önállóan egyénileg hajtod végre a programot, helytől és időtől függetlenül
  • jelentkezési határidő legkésőbb 2020. szeptember 20. vasárnap
  heti 1 alkalommal minden szerdán 18.00-19.00 van lehetőséged közösen csoportban is edzeni a szabadban, ez opcionális! Helyszín a Duna Aréna melletti kondipark
  az instrukciókat e-mail és videó formájában kapod meg, az indulásnál ez több fontos levelet és videót jelent, amit töviről-hegyire át kell tanulmányoznod: WorkShop, edzéselmélet, minta étrend.
  egy kész megoldókulcsot kapsz, amit megtanítok hogyan használd a mindennapokban, ehhez kell a Te befogadóképességed és a tanulás iránti vágyad
  heti 2 saját testsúlyos változatos egyéni edzés, amit önállóan el tudsz végezni, bárhol is vagy. Ezt úgy képzeld el, hogy minden héten kapsz 2 videót (“A” és “B”), amit csak el kell indítanod és végigcsinálni közösen Velem. Az edzések felépítése komplett: bemelegítés, képességeidnek megfelelő edzésmunka és nyújtás levezetés. A végére kellemesen elfáradsz és fel is töltődsz egyszerre, emellett büszkeség és öröm tölti meg a szíved alig várva a következő alkalmat!
  az edzéseket a képességeidhez mérten végig tudod csinálni, ebben segítek, mert lesz könnyebb és nehezebb gyakorlat is
  • úgy fogod érezni, hogy végig ott vagyok Veled
  heti egy vagy több futóedzés amit önállóan el tudsz végezni, bárhol is vagy. De előtte, megtanítalak megszeretni ezt a mozgást. Erről is kapsz kellő mennyiségű anyagot!
  minden edzést könnyedén elvégezhetsz beltéren teremben vagy kültéren szabadban egyaránt, helytől és időtől függetlenül teljes szabadságot kapsz! Ne feledd, hogy heti 1 alkalommal minden szerdán 18.00-19.00 van lehetőséged közösen csoportban is edzeni a szabadban!
  teljes állapotfelmérés az 1., 4., és 8. héten
  • egyéni terhelési szint meghatározása
  • teljes táplálkozási tanácsadás
  8 hetes minta étrend a TeamFit irányelveit és módszerét követve 9.990Ft értékben, amit a program díja már tartalmaz
  garantált súlycsökkenés
  • akarat és állóképesség növelés
  • igény szerinti konzultáció
  kellő háttértámogatás, hogy úgy érezd végig ott vagyok melletted, heti 2-3 levél
  az indulásnál olyan “lökést” kapsz a WorkShop keretein belül, hogy egy hegyet is képes leszel elhúzni
  rendezheted egy, vagy két részletben, Barion: online fizetés bankkártyával, készpénzben, utalással, SZÉP kártyával (szabadidő)
  ha egy részletben rendezed, akkor a teljes díj 19.990Ft, 
  jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül rendezd kérlek
  ha két részletben rendezed, akkor az 1. részlet 9.990Ft, jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül rendezd kérlek, a 2. részlet 10.000Ft a következő hónap 15-ig
  • figyelj, mert regisztráció után 5 munkanapig tudom tartani a helyed, ha kicsúsznál, akkor érdeklődj
  100%-os pénz visszafizetési garanciaRegisztrálok a TeamFit 8 hetes videós Táv csoportos erőnléti edzés és diéta programjára!

 Vagy

 • TeamFit 8 hetes Élő csoportos erőnléti edzés és diéta program
 • 36.990Ft
 • Amit a TeamFit 8 hetes Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programról tudnod kell és tartalmaz:

  eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program5

  Fontos: az Élő edzések a jelenlegi helyzetben szünetelnek és akik ide járnak, most Ők is videós Táv programot csinálnak! Olvasd el az Élő edzések részleteit! Nézzük!

  • időtartam: 8 hét,
  a TeamFit Élő csoportos program alatt, hetente 2 alkalommal találkozunk edzésen a választott csoportban
  kezdés 2020. március 16. hétfő, vagy 2020. március 17. kedd attól függően, hogy melyik csoportba jelentkezel. Ez lesz az első alkalom, amikor találkozunk életed első TeamFit Élő csoportos edzésén, “vége” a programnak 2020. május 12. kedd
  • jelentkezési határidő legkésőbb 2020. március 15. vasárnap
  2020. március 20. péntek 17.30 – 19.30 TeamFit rendezvény, ahol mindent megtudsz, hogy győzni tudj a program végére. Ezen a rendezvényen lesz az első mérés is. Így feltétlen tedd magad szabaddá! Rendezvény helyszíne: Giants Gym 1135 Budapest, Fáy utca 65-67. Ne feledd a program 2020. március 16-án hétfőn, vagy 2020. március 17-én kedden indul életed első TeamFit Élő csoportos edzésével, majd ezután találkozunk még szerdán vagy csütörtökön edzésen, majd pénteken találkozunk a WorkShop-on. Ha nem tudsz ott lenni a WorkShop-on nem dől össze a világ, mert email-ben megkapod, de hozzáteszem nem ugyanaz a hatás a kettő!
  • edzések helyszíne: Giants Gym a TeamFit hivatalos stratégiai partnere, 1134 Budapest, Fáy utca 65-67.
  Élő csoportos edzésidőpontok: Hétfő és Szerda 17.00 – 18.00 vagy 18.15 – 19.15 vagy 19.30 – 20.30 vagy Kedd és Csütörtök 7.00 – 8.00 vagy 8.15 – 9.15 vagy 17.00 – 18.00 vagy 18.15 – 19.15 vagy 19.30 – 20.30
  • az Élő csoportok közti átjárásra is van lehetőséged, így nem gond ha nem érnél oda a választott időpontba, de ez korlátozott és a csoportok telítettségétől függ
  az Élő csoportos edzések létszáma korlátozva van, amit a jelentkezések és befizetések sorrendjében töltünk fel
  regisztráció után 5 napig tudjuk tartani a helyed, ha kicsúsznál, akkor érdeklődj előtte, hogy beférsz vagy már megelőzött valaki
  az Élő csoportok jelenlegi telítettsége:

  Hétfő és Szerda 17.00 – 18.00
  60%

  Hétfő és Szerda 18.15 – 19.15
  100%

  Hétfő és Szerda 19.30 – 20.30
  50%

  Kedd és Csütörtök 7.00 – 8.00
  85%

  Kedd és Csütörtök 8.15 – 9.15
  40%

  Kedd és Csütörtök 17.00 – 18.00
  100%

  Kedd és Csütörtök 18.15 – 19.15
  90%

  Kedd és Csütörtök 19.30 – 20.30
  70%

  heti 2 saját testsúlyos változatos Élő csoportos edzés
  heti egy vagy több futóedzés amit önállóan el tudsz végezni, bárhol is vagy
  teljes állapotfelmérés az 1., 4., és 8. héten, valamint testzsírszázalék mérés
  • egyéni terhelési szint meghatározása
  • teljes táplálkozási tanácsadás
  garantált súlycsökkenés
  • akarat és állóképesség növelés
  • személyes konzultáció
  rendezheted egy, vagy két részletben, Barion: online fizetés bankkártyával, készpénzben, utalással, SZÉP kártyával (szabadidő)
  ha két részletben rendezed, akkor az 1. részlet 19.990Ft, jelentkezéstől számított 5 munkanapon belül rendezd kérlek, vagy legkésőbb 2020. március 16-ig*
  • ne feledd, hogy regisztráció után 5 munkanapig tudjuk tartani a helyed, ha kicsúsznál, akkor érdeklődj előtte, hogy beférsz a kiszemelt Élő csoportba vagy már megelőzött valaki
  • a 2. részlet 17.000Ft, amit április 16-ig rendezd kérlek
  100%-os pénz visszafizetési garanciaRegisztrálok a TeamFit 8 hetes Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programjára!
  *Ha gondot jelent a fizetési határidő, akkor ezt jelezd és egyéni elbírálást kapsz!

 

Pillanatképek a TeamFit Élő csoportos edzésről!

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program8

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program9

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program10

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program11

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program1

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program2

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program3

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program12

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program13

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program5

eronleti_allokepessegi_edzes_teamfit_dieta_fogyokura_program7

hogyan_fogyjak_le_garancia

*100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk!

A TeamFit 8 hetes  videós Táv egyéni vagy Élő csoportos erőnléti edzés és diéta programban hiszünk, hogy tökéletesen működik. Így, ha a program végére nem hozza a kitűzött célod, akkor teljes egészében visszaadjuk a befizetett díjat! Ennek feltétele, hogy 90%-ban teljesítsd a kéréseinket!

Copyright © 2014 csoportosfogyokura.hu minden jog fenntartva! By Best-IT Marketing Kft.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyujtsuk. Részletes leírás

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close