8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó program!

Szeretnél a korodhoz képest egy jó kondíciót elérni úgy, hogy közben az alakod is formálódik, izmosodik?

Következő 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó program indulás: 2024. május 22-23.

Semmi másról nem szólnak a napjaid, mintsem reggeltől estig dolgozol?

Eltunyultál és magadba fordultál? Szinte nem jársz el sehova?

Szeretnél ezen változtatni és a fittségedet visszaszerezni?

Ha sosem voltál nádszál karcsú alkat és mindig gondod volt a súlyoddal, akkor a TeamFit 8 hetes edzés és életmódváltó programja számodra lett megalkotva, hogy magabiztosabb tudj lenni és ne érezd magad feszélyezve mások társaságában!

Gyere és éld másképp az életed!

Egy olyan megoldást kapsz, amivel hosszan tartó lesz az átalakulásod! Hogyan?

Megtanulhatsz tudatosan sportolni a céljaidnak megfelelően! Az elv, amit használunk az alapja a tudatos mozgás elsajátításának!

Megtanulhatod a szélsőség mentes  diétát és fogyókúrát, ami egy olyan életmód kialakítása lesz, amivel nem jönnek vissza soha a leadott kilók és nem kell hozzá “csodapirulát” sem szedned!

Támogatást kaphatsz az utadon, levelek, videók és a személyes találkozások alkalmával, amikor eljössz a terembe hétről-hétre edzeni!

Bekerülhetsz egy összetartó közösségbe, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint Te is. Ebben az idézetben benne van minden:“Ha messzire, akarsz eljutni, akkor menjetek többen!”

Ki vagyok és miért hallgass rám?

Sólyom Gábor

alapító

A TeamFit megálmodója, és alapítója vagyok. A sport és maga a mozgás szeretete ezelőtt 20 éve kezdődött, amikor elmentem életem első…

Nézz bele az edzésekbe!

TeamFit – Formába hozom magam!

0+
Eddigi résztvevők
0+
Eddigi programok
0+
Korosztály
0+
Közösség

Vélemények

Mikor válaszd a 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó programot?

Ha erősödni és mozogni szeretnél! Mindezt a saját képességeid szerint tennéd meg! Igen, 0-ról és -5-ről is el lehet kezdeni!

Ha szeretnél megszabadulni a plusz kilóktól és az “integető hájtól”! A tanácsokat követve ez a velejárója lesz a 8 hetes programnak!

Ha figyelmen kívül hagyod a korod, mert itt nem számít! Az elv, amit követhetsz kizárja és tudatosságot ad a kezedbe!

Ha megismernél új embereket! Korosztályt tekintve 21-61 éves korig fordultak meg eddig vegyesen nők és férfiak. Túlnyomó többségben a +35 év feletti mozogni vágyókkal!

Ha szeretnél magadra szánni 8 hetet! Ez idő alatt 16 alkalom van edzeni a teremben és mellette elsajátítani a “TeamFit életstílust”, ami olyan életmód szokásokat és tippeket ad, amivel új ember lehetsz! A 8 hét letelte után van lehetőséged a következőre jelentkezni! Van, aki már 9 éve a csapat tagja! Ha kimarad alkalmad bármilyen okból kifolyólag, akkor van lehetőséged, hogy bepótold a program ideje alatt más napokon, vagy kérhetsz online edzést is helyette!

Hol zajlanak a csoportos edzések?

A TeamFit privát terme a belvárosban van. Földszinti, ablakos, saját terem, ahol akár a cipőd is ott hagyhatod, mert más nem megy be rajtunk kívül.

Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 51.

A Nyugati pályaudvartól 5 perc séta. Útvonaltervezéshez kattints ide!>>

 

Mit tartalmaz a 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó program?

Állapotfelmérést: testzsír, testvíz, zsigeri zsír, izom arány, csonttömeg, alap és aktív anyagcsere megállapítása! Ezek eleinte számok lesznek de megtanulhatod értelmezni és a céljaid elérésére fordítani! Támogatást és segítséget kapsz hozzá, amivel tudatos lehetsz a jövőben!

Heti mérést: főbb kerületek, testsúly! Segítségül ajándékba kapsz hozzá egy ruhacentit, amivel hétről-hétre le tudod magad mérni. Így, amikor a mérleg nem mozdul de a centik esnek le rólad, az ugyanolyan jó! Hanem jobb!

Csatlakozást a zárt Facebook csoporthoz! A TeamFit közösség magját találod itt +500 fő, akik eddig részt vettek a programokon!

Heti 2 db TeamFit csoportos saját testsúlyos edzést!

Hétfő és szerda: 17.00 – 18.10 | 18.15 – 19.25

Kedd és csütörtök: 17.00-18.10 | 18.15-19.25 | 19.30-20.40

A csoportok közötti átjárásra korlátozottan de van lehetőség. Ha kimarad alkalmad bármilyen okból kifolyólag, akkor van lehetőséged, hogy bepótold a program ideje alatt más napokon, vagy kérhetsz online edzést is helyette!

Részvételi lehetőséget a TeamFit eseményein: tea és kávédélután, borest, piknik, bográcsozás, túrázás, táborok, ugrálókötél gyakorlati foglalkozások, családi nap, stb. Az Események menüpontban részletesen láthatod az idei évre vonatkozó rendezvényeket! Éld át őket!

Sok-sok elméleti tudást e-mail és videó formájában! A 8 hét alatt végigmehetsz azon a tananyagon, ami megadja a kellő tudást a szélsőség mentes diétához és fogyókúrához mindenfajta “csodapirulák” nélkül!

Heti 1 vagy 2 futóedzést, amit megelőz egy oktatás! Ha utálsz és soha nem szeretted ezt a mozgást, akkor ezt imádni fogod! Tévhitek kerülnek a helyére és új fényben láthatod magad! Ezt könnyedén beillesztheted a heti 2db TeamFit edzések mellé!

Részletfizetési lehetőséget: 1. részlet 70% a jelentkezéskor, 2. részlet 30% a program félidejénél. Valamint ettől eltérő ütemezést is kérhetsz csak jelezd felénk!

Minta étrendet! Erre támaszkodhatsz és nagy segítségedre lesz az utad során! Az elvet megértve könnyedén tudod a saját szád ízére formálni!

Csoportos edzések helyszíne!

Cím: 1067 Budapest, Eötvös utca 51. A Nyugati pályaudvartól 5 perc séta. Útvonaltervezéshez kattints ide!>>

Csoportok jelenlegi telítettsége!

A csoportok közötti átjárásra korlátozottan de van lehetőség. Ha kimarad edzés bármilyen okból kifolyólag, akkor a program ideje alatt be tudod pótolni más napokon, vagy kérhetsz online otthoni edzést is helyette.

Hétfő és Szerda 17.00 – 18.1040%
40%
Hétfő és Szerda 18.15 – 19.2540%
40%
Kedd és Csütörtök 17.00 – 18.1090%
90%
Kedd és Csütörtök 18.15 – 19.2540%
40%
Kedd és Csütörtök 19.30 – 20.4020%
20%

Töltsd ki az adatlapot és hozd magad formába!

Majd kattints a „Jelentkezek!” gombra! Mi történik ezután?

  1. Elirányít az oldal a Barion online bankkártyás fizetési oldalára.
  2. Az első alkalommal a teljes összeg 1. részletét (29.990Ft) csak bankkártyás fizetési lehetőséggel tudod rendezni.
  3. A díj rendezése után visszakerülsz a TeamFit oldalára.
  4. A program 2. részletét (15.000Ft) a későbbiekben, már rendezheted utalással, SZÉP kártyával vagy akár készpénzzel is.
  5. Kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben összefoglalva van hogyan készülj és érkezz a terembe.

100%-os pénz visszafizetési garancia!

Hiszünk a TeamFit 8 hetes csoportos edzés -és életmódváltó programjában, hogy tökéletesen működik! Így, ha a program végére nem hozza a kitűzött célod, akkor teljes egészében visszaadjuk a befizetett díjat!

Kérdésed van mielőtt belevágnál?

Itt van pár a korábbiakból, ami segít a döntés meghozatalában! Ha mégsem találod a választ akkor, írj vagy telefonálj!

Menü