Éves naptár

Mire készülj a laza és átmozgató edzések mellett 2024-ben?

Tea délután!

Borest!

Edzőtáborok!

TeamFit 10. jubileumi születésnap!

Wellness nap, ami feltölt testileg és lelkileg is!

Évzáró vacsora!

Az edzések mellett ezek a közös programok mind Rád várnak 2024-ben is! Függetlenül attól, hogy otthon (online) vagy a teremben csinálod a TeamFit programok edzéseit! Már most írd fel a naptáradba a fontosnak tartott dátumokat!

Mit jelentek a színek az éves naptárban?

Ahol zölddel látod a napokat ott van edzés a teremben. Csoportos és hibrid program esetén ezekben az időpontokban vannak az edzések:

  • hétfő és szerda 17.00-18.10 | 18.15-19.25;
  • kedd és csütörtök 17.00-18.10 | 18.15-19.25 | 19.30-20.40.

A citromsárgával jelölt zöld napokon a nyílt napokat jelentik, amikor ki tudod próbálni a TeamFit csoportos edzéseit, vagy el tudsz magaddal hozni olyan személyt, akinek jót tenne a TeamFit életérzés! Ennek díja nincs csak regisztrációhoz kötött!

A piros napok ünnep napokat jelölnek és nincs a teremben edzés.

A szürkével jelölt napokon is szünetelnek az edzések a teremben.

A narancssárga színnel jelölt napokon olyan esemény van, ahova érdemes eljönnöd és van lehetőséged közösségi életet is élni az edzéseken felül!

A keretezett napok jelentik a programok indulását és befejezését! Egy hónapban 2 lehetőség is van csatlakozni a TeamFit programjaihoz!

Egy kis segítség az értelmezéshez. Pl.: TeamFit 11 8 hetes program indulása jelenti ==> TeamFit január 1. 8 hetes program indulását. TeamFit 12 8 hetes program indulása jelenti ==> TeamFit január 2. 8 hetes program indulását. TeamFit 21 8 hetes program indulása jelenti ==> TeamFit február 1. 8 hetes program indulását és így tovább. Az első szám jelöli a hónapot, a második szám pedig, hogy mikor indult az adott program.

Ha befejeztél egy programot, akkor van lehetőséged elkezdeni a következőt és a következőt! A TeamFit csoportos és hibrid program edzéseinél 2 hosszabb szünet van, amikor csak a teremben szünetelnek az edzések. A nyári -és az téli szünet. A nyári szünet így fel is osztja az évet első és második félévre. A programok indulása is ehhez igazodnak. Azért van így, mert ekkor van a legnagyobb “uborkaszezon”. Ezekben a szünetekben töltődj fel Te is!

A TeamFit egy nagyszerű közösség, ahol az edzéseken felül olyan események is vannak, amik jobban összekovácsolnak Minket! Ahol barátságok születnek! Ahova jó érzés tartozni!

Nézd meg a 2024-es éves naptárat! Tervezz és tartsd karban a tested és lelked!

Menü