8 hetes online edzés -és életmódváltó program!

Szeretnéd magad formába hozni, hogy ki sem kell mozdulnod otthonról?

Következő 8 hetes online edzés -és életmódváltó program indulás: 2024. április 11.

Gondolj bele, hogy megtudhatod a nagy titkot, ami a tartós és egészséges átalakulás mögött van!

Könnyedén tudnál fekvőtámaszt csinálni és lefutni akár két Margit-sziget kört is, mert erősebb lennél, mint valaha!

Nem lesz többé, hogy amit lefogysz az vissza is jön!

Kisimul a bőröd és már a tükör is barátod! Az arcod ragyog, és többet mosolyogsz!

A rég nem látott barátok faggatnak, hogy áruld el a titkod, mert nem hisznek a szemüknek, annyira jól nézel ki!

Növeld meg az energiaszinted és töltődj fel élettel!

Egy olyan megoldást kapsz, amivel hosszan tartó lesz az életmód váltásod! Hogyan?

Megtanulhatsz tudatosan sportolni a céljaidnak megfelelően! Az elv, amit használunk az alapja a tudatos mozgás elsajátításának!

Megtanulhatod a szélsőség mentes diétát és fogyókúrát, ami egy olyan életmód kialakítása lesz, amivel nem jönnek vissza soha a leadott kilók és nem kell hozzá “csodapirulát” sem szedned!

Támogatást kaphatsz az utadon, levelek, videók és a személyes találkozások alkalmával, ha eljössz a terembe testösszetétel mérésre!

Bekerülhetsz egy összetartó közösségbe, akik hasonló problémákkal küzdöttek, mint Te is. Ebben az idézetben benne van minden:“Ha messzire, akarsz eljutni, akkor menjetek többen!”

Ki vagyok és miért hallgass rám?

Sólyom Gábor

alapító

A TeamFit megálmodója, és alapítója vagyok. A sport és maga a mozgás szeretete ezelőtt 20 éve kezdődött, amikor elmentem életem első…

Eddig 10 kilótól szabadultam meg – interjú Krisztával!

Kellett, hogy legyen mellettem valaki – interjú Orsival!

TeamFit – Formába hozom magam!

0+
Eddigi résztvevők
0+
Eddigi programok
0+
Korosztály
0+
Közösség

Vélemények

Mikor válaszd a 8 hetes online edzés -és életmódváltó programot?

Ha erősödni és mozogni szeretnél! Mindezt a saját képességeid szerint tennéd meg! Igen, 0-ról és -5-ről is el lehet kezdeni!

Ha szeretnél megszabadulni a plusz kilóktól! A tanácsokat követve ez a velejárója lesz a 8 hetes programnak!

Ha figyelmen kívül hagyod a korod, mert itt nem számít! Az elv, amit követhetsz kizárja és tudatosságot ad a kezedbe!

Ha megismernél új embereket! Korosztályt tekintve 21-61 éves korig fordultak meg eddig vegyesen nők és férfiak. Túlnyomó többségben a +35 év feletti mozogni vágyókkal! Attól, hogy online vagy el tudsz jönni a külön eseményekre, ahol személyesen is találkozhatsz a többiekkel!

Ha szeretnél magadra szánni 8 hetet! Ez idő alatt 16 videós edzést kapsz és mellette sok útmutatást, hogy el tudd sajátítani a “TeamFit életstílust”, ami olyan életmód szokásokat és tippeket ad, amivel új ember lehetsz! A 8 hét letelte után van lehetőséged a következőre jelentkezni! Van, aki már 9 éve a csapat tagja! Ha kimarad alkalmad bármilyen okból kifolyólag, akkor van +2 hét lehetőséged, hogy bepótold és elérd a videókat!

Mit tartalmaz a 8 hetes online edzés -és életmódváltó program?

Állapotfelmérést: testzsír, testvíz, zsigeri zsír, izom arány, csonttömeg, alap és aktív anyagcsere megállapítása! Ezek eleinte számok lesznek de megtanulhatod értelmezni és a céljaid elérésére fordítani! Támogatást és segítséget kapsz hozzá, amivel tudatos lehetsz a jövőben!

Heti mérést: főbb kerületek, testsúly! Segítségül ajándékba kapsz hozzá egy ruhacentit (postán küldjük), amivel hétről-hétre le tudod magad mérni. Így, amikor a mérleg nem mozdul de a centik esnek le rólad, az ugyanolyan jó! Hanem jobb!

Csatlakozást a zárt Facebook csoporthoz! A TeamFit közösség magját találod itt +500 fő, akik eddig részt vettek a programokon!

Heti 2 db TeamFit erőnléti saját testsúlyos videós edzést! Egész testet átmozgató gyakorlatokkal, amiket végre tudsz hajtani, mert lesz könnyebb és nehezebb változata. Az edzésekhez semmi másra nincs szükséged, mint szőnyeg, törölköző és ásványvíz. Te osztod be, hogy mikor hajtod végre az edzéseket! Csak kattintasz és indul a videó. 65 percesek, bemelegítést, nyújtást és sok olyan plusz dolgot tartalmaz, amivel eddig nem biztos, hogy találkoztál!

Részvételi lehetőséget a TeamFit eseményein: tea és kávédélután, borest, táborok, stb. Az Éves naptár menüpontban részletesen láthatod az idei évre vonatkozó rendezvényeket! Éld át őket!

Sok-sok elméleti tudást e-mail és videó formájában! A 8 hét alatt végigmehetsz azon a tananyagon, ami megadja a kellő tudást a szélsőség mentes diétához és fogyókúrához mindenfajta “csodapirulák” nélkül!

Heti 1 vagy 2 futóedzést, amit megelőz egy oktatás! Ha utálsz és soha nem szeretted ezt a mozgást, akkor ezt imádni fogod! Tévhitek kerülnek a helyére és új fényben láthatod magad! Ezt könnyedén beillesztheted a heti 2db TeamFit edzések mellé!

Részletfizetési lehetőséget: 1. részlet 70% a teljes program elkezdésekor, 2. részlet 30% a program félidejénél. Valamint ettől eltérő ütemezést is kérhetsz csak jelezd felénk!

Minta étrendet! Erre támaszkodhatsz és nagy segítségedre lesz az utad során! Az elvet megértve könnyedén tudod a saját szád ízére formálni!

Töltsd ki az adatlapot és hozd magad formába!

Majd kattints a „Jelentkezek!” gombra! Mi történik ezután?

  1. Elirányít az oldal a Barion online bankkártyás fizetési oldalára.
  2. Az első alkalommal a teljes összeg 1. részletét (14.990Ft) csak bankkártyás fizetési lehetőséggel tudod rendezni.
  3. A díj rendezése után visszakerülsz a TeamFit oldalára.
  4. A program 2. részletét (10.000Ft) a későbbiekben, már rendezheted utalással, SZÉP kártyával vagy akár készpénzzel is.
  5. Kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben összefoglalva van hogyan készülj az online programra.

 

 

 

100%-os pénz visszafizetési garancia!

Hiszünk a TeamFit online edzés -és életmódváltó programjában, hogy tökéletesen működik! Így, ha a program végére nem hozza a kitűzött célod, akkor teljes egészében visszaadjuk a befizetett díjat!

Kérdésed van mielőtt belevágnál?

Összegyűjtöttem párat, ami segít a döntés meghozatalában! Ha mégsem találod a választ akkor, keress bizalommal!

Menü